Понеделник, 29 Октомври 2012 20:43

Арматурни мрежи

"Симеон-73" ООД предлага на своите клиенти арматурни мрежи с различни размери и дебелини.

 

За актуални цени ни пишете на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Published in Метали
Понеделник, 29 Октомври 2012 20:41

Оградни електрозаварени мрежи

"Симеон-73" ООД предлага на своите клиенти оградни електрозаварени пана и мрежи с различни размери и дебелини.

 

За актуални цени ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Published in Метали
Понеделник, 29 Октомври 2012 20:23

Двоен Т-образен профил

"Симеон-73" ООД предлага на своите клиенти двоен Т-образен профил с различни размери и дебелини съгласно съответните стандарти /IPE, IPN и др./.

 

За актуални цени ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Published in Метали
Неделя, 28 Октомври 2012 16:21

Ръководство

Симеон Симеонов          - Управител Търговски и производствени въпроси                - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Надя Симеонова-Мичева - Управител Финансови и административно-правни въпроси - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Published in Контакти
Понеделник, 08 Октомври 2012 13:21

Корпоративна информация

"Симеон-73" ООД

Седалище и адрес на управление:

гр.София 1330, ж.к. Разсадника, бл.9, вх.Б, партер

Рег. в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 121445403

ИН по ДДС: BG121445403

 

Разплащателна сметка в BGN:

IBAN: BG92UNCR76301039298585

BIC: UNCRBGSF

Уникредит Булбанк АД - кл.Калоян

Published in Subpages
Неделя, 07 Октомври 2012 20:48

История

"Симеон-73" ООД е търговско дружество, основано през 1997г. с основен предмет на дейност - търговия с арматурна стомана и профили. Фирмата е основана като еднолично дружество с ограничена отговорност. През юни 2008г. вследствие на разрастващата се дейност на дружеството, то се преобразува в дружество с ограничена отговорност.

Съвкупността от високо-квалифициран екип, коректни взаимоотношения с клиенти и доставчици и богато разнообразие от предлагани стоки, позволява на фирмата да се докаже като една от водещите в своята област и да заеме значителен дял от пазара на метали. Дружеството предлага всички размери и дебелини арматурно желязо, профили, електрозаварени и конструкционни тръби, оградни и арматурни мрежи, конструкционен кръг, шина, винкел, плътен квадрат, швелер, черна, поцинкована, рифелова ламарина и всички видове тел. Дружеството предлага на своите клиенти само стоки с доказано качество и висок стандарт. При нас ще намерите цялата гама продукти на:

СТОМАНА ИНДЪСТРИ АД - арматурна стомана, винкели, кръгли профили, UPN канали;

СИДЕНОР С.А. - квадратни профили, винкели, кръгли профили, UPN канали, IPE греди, армировъчни сита за бетон SIDEFIT, стоманени армировъчни клетки за бетон SIDEFOR;

СИДМА БЪЛГАРИЯ ЕАД - тръби винкели, профили, ламарина, шини, пръти, релси;

МЕЧЕЛ СЪРВИС БЪЛГАРИЯ ЕООД - арматурна стомана, сортов прокат;

АРСЕЛОР МИТТАЛ - арматурна стомана, сортов прокат;

ПРОСАЛ ТЮБС ЕАД - студеноформовани електрозаварени конструкционни кухи профили;

ЗПТ АД - стоманени електрозаварени тръби и др.

 

През последните 8 години "Симеон-73" ООД се концентрира върху своята производствена дейност и създава високо-технологичен арматурен двор - изцяло покрит и разположен на площ от близо 2000 кв.м. Арматурният двор е оборудван с нови огъващи и режещи машини с цифрово управление. Те предоставят неограничени възможности за прецизна изработка на арматурна заготовка и детайли с различни размери и дължини по спецификация на клиента в къси срокове и с гарантирано високо качество. Дворът е оборудван също така с мостови кранове и е с капацитет на производство 2000 - 2500 тона арматурна заготовка на месец.

Фирмата има възможност да предложи на своите клиенти и изработка на арматурна заготовка на ишлеме при изключително ниска разходна норма за фира.

 

"Симеон-73" ООД разполага със собствен автопарк, който включва товарни автомобили с различна товароподемност, както и товарни автомобили, оборудвани с кран, което ни позволява да отговорим на индивидуалните нужди на всеки един клиент. Фирмата е лицензиран превозвач на стоки и предлага транспорт и разтоварване както в гр.София, така и в рамките на цялата страна.

 

През 2008г. Дружеството изгради и внедри Система за управление на качеството /СУК/ съгласно изискванията на Международния стандарт за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2001, с която гарантира, че дейността му е насочена изцяло към удовлетвореността на клиента. По-късно СУК на Дружеството успешно мигрира към БДС EN ISO 9001:2008, като продължава да изпълнява всички изисквания на стандарта.

Като допълващ елемент на СУК Дружеството е внедрило и Система за производствен контрол, гарантираща, че произвежданата арматурна заготовка отговаря на всички нормативни изисквания за съответствието на строителни продукти, като готовата продукция се придружава от всички необходими сертификати и декларации за съответствие.

 

В стремежа си да удовлетвори по-пълно нуждите на своите клиенти, като им предложи всичко необходимо за строителството, "Симеон-73" ООД постепенно разширява кръга на своята търговска дейност, като прибавя към каталога от предлагани стоки широк асортимент от строителни материали. Дружеството е дистрибутор на продуктите на международноутвърдени фирми, като:

BAUMIT - интегрирани топлоизолационни системи, мазилки, замазки, нивелиращи смеси, лепила, грундове, бои и др.;

AUSTROTHERM - EPS, XPS топлоизолационни плочи, водоустойчиви топлоизолационни плочи, фасадни профили и др.;

MUREXIN - грундове, нивелиращи смеси, лепила, фуги, силикони, импрегнатори, индустриални подови покрития, добавки за бетон и др.;

ARDEX - битумни хидроизолации, лепила за плочки, подови настилки и паркет, епоксидни покрития, шпакловки, фуги, силикони и др.;

DOW - топлоизолационни платна, полиуретанова пяна, полиуретаново лепила и др.;

KNAUF - плоскости от гипскартон, мазилки, грундове, лепила, системи за сухо строителство и др.;

YTONG - блокчета за зидария от автоклавен клетъчен бетон, допълнителни материали и аксесоари и др.;

WIENERBERGER - керамични тухли, керамика за фасади и настилки и др.;

BRAMAC - керемиди, покривни системи и аксесоари и др.;

TONDACH - керемиди, капаци за керемиди, покривни елементи и др.;

SCHIEDEL - коминни системи;

KLOBER - покривни системи;

REUSS-SEIFERT - фиксатори за армировка, бетон, стени, кофражно оборудване и др.;

AVALON - фуги и лепила за керамични плочки, гранитогрес, газобетонови блокчета, топлоизолационни плочи и др.;

STO - системи за фасадна топлоизолация, вътрешни и външни бои, системи за защита и възстановяване на бетонови конструкции и др.;

MAPEI - продукти за материали от керамика, камък, гъвкави и текстилни подови настилки, дърво, топлоизолационни, хидроизолационни и шупоизолационни продукти, добавки за бетон, продукти за възстановяване на зидарии, защитни и декоративни покрития за стени, лепила и др.;

DEVOREX - системи за покривно отводняване, системи за управление на водите и др.;

VELUX - покривни прозорци, щори, сенници и др.;

ROTO - покривни прозорци;

SEMMELROCK Stein+Design - настилки за площади, пътеки, паркове, тротоари и др.;

BORO - сухи лепила, добавки, зидарски смеси, фуги, мазилки, шпакловки, латекс и др.;

ОРГАХИМ - бои, лакове, разредители и др.

 

Фирмата разпполага и с магазин за дребна железария, където клиентите могат да намерят богата гама от:

крепежни елементи - пирони, гвоздеи, гайки, шайби, винтове, болтове, дюбели и др.;

заключващи елементи - брави, патрони, катинари и др.;

всичко за боядисването - бои, лакове, разредители, четки, мечета, валяци, дръжки и др.;

електроинструменти BOSCH - акумулаторни инструменти, ударни бормашини, перфоратори, триони, рендета, оберфрези, шлифовъчни машини, ъглошлайфи, дигитални измервателни инструменти и др.;

професионални електрически инструменти PERLES - бормашини, шлайфмашини, фрези, перфоратори, винтоверти, отрезни машини и др.;

електроинструменти за домашния майстор IskraERO - ударни и акумулаторни бормашини, перфоратори, винтоверти, триони, ъглошлайфи и др.;

строителни инструменти - пили, триони, отверки, клещи, чукове, маламашки, мистрии, бъркалки, шпатули, нивелири, отвеси, ролекти и др.;

консумативи - дискове, шкурки, бургии, свредла, самозалепващи се ленти, ръкавици, макетни ножове, канап и много други.

Published in Subpages

 

Моля считано от 03.10.2012г. изпращайте Вашите Заявки за изработка на арматурна заготовка на следния имейл:

 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Published in News