АПАРТАМЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Предлагаме на вашето внимание Апартамент в комплекс Belle Rose - гр.София, кв. Витоша, ж.к. Градина.

Комплекс "Belle Rose" представлява луксозен, затворен комплекс от 6 жилищни сгради с подземни паркоместа, развит около 2 вековни дъба и изграден с качествени строителни материали. Има изграден басейн с няколко дълбочини. Други помещения за общо ползване са - фитнес, спа (сауна, парна баня и др.), клубове за мъже жени и деца ще се помещават в сутренните нива на блоковете. В комплекса ще има и частна детска градина.

Ситуацията на коплекса представлява разчупена вертикална планировка с богата растителност, включваща басейна, широки алеи (изградени от качествен камък), максимално осветени с LED светлини, беседки, перголи, пейки, столчета около дъбовете, детска площадка.

По улицата (вътрешна за комплекса) няма да се позволява паркиране на автомобили.

Светлите етажни височини са големи - 3.00м.

Застрояването в района е предимно от жилищни сгради в затворени комплекси. Инфраструктурата до и около комплекса е напълно изградена.

Етап на завършеност - Акт 16.

Апартаментът, който предлагаме,, е с площ от 177 кв.м., на първи (надпартерен) етаж и по първоначален проект е с антре, дневна с кухня, 4 спални, 2 бани с тоалетни и 2 тераси. Вътрешното разпределение подлежи на промяна, тъй като са заложени преместваеми страни.

Към апартаментът се продават и две паркоместа. 

 

 За повече информация - 0888 55 41 64.